Webdevelopment

Webdevelopment

Websites

Een website is een verzameling van samenhangende webpagina’s met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video’s, die opgeslagen worden of gehost. De website is vervolgens op een of meer webservers gezet en is (meestal) opvraagbaar gemaakt via internet. Iedere creatieve website heeft een eigen plaats op het web. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het woorddeel web in website verwijst naar het wereldwijde web en dat het Engelse woord site plek betekent. Smart3 is zijn opdrachtgevers graag van dienst met verschillende creatieve websites.

De maker van jouw creatieve website
Smart3 is een expert in creatieve websites. Alle creatieve (CMS) websites die we maken zijn zeer verschillend. De creatieve websites kunnen heel eenvoudig zijn, maar ook zeer complex en responsive. We passen ons hierin helemaal aan jouw wensen aan. Omdat we je tijdens een eerste gesprek eerst goed willen leren kennen, is het maken van creatieve websites op maat voor ons geen enkel probleem.

Webdesign

Webdesign betreft het vormgeven van websites op het internet. Ook het ontwikkelen van de website wordt tegenwoordig vaak tot webdesign gerekend. Bovendien heeft webdesign een ontwikkeling doorgemaakt van het vormgeven van statische websites, naar meer dynamische websites. Op al deze vlakken gaat Smart3 graag met je aan de slag.

Creatieve webdesigners
Als team zetten wij ons graag in om het beste product te leveren. Vanuit Schiedam creëert ons webdesign team de mooiste websites die geheel volgens jouw wensen en ideeën en in je eigen huisstijl zijn opgemaakt. Onze grafisch vormgevers, front- en back-end developers en alle andere specialisten zorgen samen voor een webdesign van formaat.

Nieuwsbrieven

Het versturen van nieuwsbrieven is de manier om uw klanten op de hoogte te houden van waar u nu mee bezig bent, acties of nieuwe producten.
Wij kunnen bepaalde mailing programma’s koppelen aan uw website en een mail template opzetten waardoor u alleen de teksten en afbeeldingen hoeft te vervangen om de nieuwsbrief te versturen.

SEO

SEO, of Search Engine Optimization, is een verzamelnaam voor alle processen die meewerken aan het organisch hoog scoren van een webpagina in zoekmachines. Door effectief gebruik van SEO technieken is het mogelijk om meer bezoekers te trekken naar gewenste webpagina’s. Veel bedrijven die online opereren zijn afhankelijk van SEO, omdat ze digitaal verkeer uit zoekwoordmachines willen genereren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u bellen of mailen naar:
T: 010 460 47 28
E: robin@smart3.nl

Kenmerken

Smart3 heeft de volgende unieke kenmerken:

  • Wij beschikken over een SSL certificaat voor een beveiligde verbinding
  • Alle medewerkers hebben een additionele geheimhoudingsverklaring
  • Wij zijn volledig AVG-proof
  • Wij houden ons aan de wet Meldplicht Protocol Datalekken
  • Ons platform voldoet aan de pen-testen
  • Wij beschikken over een wekelijks archief- en datavernietiging